Op afstand de beste in online onderwijs

Online mbo-methode burgerschap

Ook online kun je studenten kritisch leren kijken naar de maatschappij. Zeker met onze nieuwe interactieve online mbo-methode burgerschap: Schokland in Studiereader. De theorie vinden je studenten in het Schokland Handboek, de opdrachten maken ze in de online werkboeken. Hiermee beschikken je studenten over alle ingrediënten om ook zelfstandig met burgerschap aan de slag te gaan. En met de online lesplanner kun je extra nadruk leggen op de onderwerpen die jij belangrijk vindt.

Hierom kies je voor onze online methodes burgerschap

Schokland in Studiereader

Online, interactief én afwisselend: dat is Schokland in Studiereader. Met deze methode beschikken je studenten over alle ingrediënten om ook zelfstandig met burgerschap aan de slag te gaan. Wil je ze helpen? Als docent kan je de voortgang van je studenten realtime volgen en direct feedback geven op hun antwoorden. Of lok discussies uit aan de hand van actuele kwesties met het online hulpmiddel De Nieuwsrubriek.

laptop Burgerschap in Studiereader

€ 35,00. Licentie voor 12 maanden.

Het startpakket bestaat uit:

  • de online methode Schokland in Studiereader
  • het Schokland Handboek
  • een licentie voor het online oefenprogramma Schokland Online
  • een licentie voor het actualiteitenprogramma de Nieuwsrubriek

Startpakket Schokland in Studiereader

Burgerschap Compact in Studiereader

Een overzichtelijke, actuele online mbo-methode burgerschap, en ook nog eens compact: met Burgerschap Compact in Studiereader kunnen je studenten in korte tijd aan alle burgerschapseisen voldoen. Weinig contacturen? Veel profijt. Uitdagende opdrachten brengen beknopte theorie tot leven aan de hand van vier dimensies: vitaal burgerschap, de politiek-juridisch, economische en sociaal-maatschappelijke dimensie. Jij kunt een online handje helpen door direct feedback te geven.

€ 26,00. Licentie voor 12 maanden.

Het startpakket bestaat uit:

  • de online methode Burgerschap Compact in Studiereader
  • een licentie voor het actualiteitenprogramma de Nieuwsrubriek

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten of loop je vast? Bij ons kun je terecht met al je vragen. Zodat je snel weer door kunt gaan met wat je het liefst doet: lesgeven.

Bel direct
Logo Uitgeverij Deviant
Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA, Amersfoort
033 - 46 50 831
studiereader@uitgeverij-deviant.nl