Op afstand de beste in online onderwijs

Online mbo-methodes Duits

In het werkende leven is goede communicatie onmisbaar. De ontwikkeling van taalvaardigheden staat dan ook centraal in onze online mbo-methodes Duits: Gut Gemacht! in Studiereader. Deze beroepsspecifieke methodes zijn speciaal ontwikkeld voor studenten die een logistieke of chauffeursopleiding volgen. Zo kan je, ook als je op afstand online onderwijs geeft, studenten zo goed mogelijk op weg helpen. Niet alleen met hun Duitse taalvaardigheden, maar ook met hun toekomstige baan.

Hierom kies je voor onze online methodes Duits

Gut Gemacht! in Studiereader

De methodelijn Gut Gemacht! in Studiereader is speciaal gemaakt voor de logistieke en chauffeursopleidingen. In deze beroepsspecifieke lesmethodes Duits draait het om communicatieve vaardigheden. Aan de hand van praktijksituaties leren studenten Duits spreken in beroepsgerichte context. Zo zijn ze dus ook meteen bezig met hun vakgebied.

laptop Duits in Studiereader

€ 36,00. Licentie voor 12 maanden.

Het startpakket bestaat uit:

  • Gut Gemacht! in Studiereader: Transport & Logistik óf LKW-Fahrer
  • het handboek Gut Gemacht! Grammatik (gratis klassenset op aanvraag)

Startpakket Schokland in Studiereader

Duits Compact in Studiereader

De kracht van Duits Compact? Met deze compacte generieke methode Duits kunnen studenten in korte tijd een nieuwe taal aanleren. Zelfstandig én doelgericht. Ideaal wanneer jij en je studenten weinig contacturen hebben. Per niveau bevat Duits Compact korte leertaken, dus de methode is praktisch en flexibel in te zetten. Ook is Duits Compact bij uitstek goed inzetbaar voor keuzedelen Duits.

laptop Engels in Studiereader

€ 35,00. Licentie voor 12 maanden.

Bestel direct

Een uitleg over de didactiel

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten of loop je vast? Bij ons kun je terecht met al je vragen. Zodat je snel weer door kunt gaan met wat je het liefst doet: lesgeven.

Bel direct
Logo Uitgeverij Deviant
Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA, Amersfoort
033 - 46 50 831
studiereader@uitgeverij-deviant.nl