Op afstand de beste in online onderwijs

In ontwikkeling: online methodes voor rekenen, burgerschap, loopbaan en Duits

Bij Uitgeverij Deviant werken we altijd aan de verbetering van ons lesmateriaal en daardoor ook het onderwijs. We doen er alles aan om jou, de bevlogen docent, zo goed mogelijk te helpen bij het geven van je online lessen. Daarom werken we op dit moment hard aan maar liefst vier nieuwe online mbo-methodes, die zullen verschijnen voor het schooljaar 2021-2022.

Startrekenen MBO in Studiereader | Nieuwe rekeneisen

Vanaf het schooljaar 2021-2022 gelden nieuwe rekeneisen voor alle eerstejaars mbo-studenten in niveau 2, 3 en 4. Voor ons een mooie gelegenheid om een volledig nieuwe mbo-methode rekenen te ontwikkelen die helemaal voldoet aan die eisen. Het resultaat: de splinternieuwe online rekenmethode Startrekenen MBO in Studiereader. Vanaf schooljaar 2021-2022 kunnen jij en je studenten ermee aan de slag. Onze kersverse rekenmethode is opgebouwd uit vier aansprekende thema’s waarbinnen studenten functionele en praktijkgerichte opdrachten maken. Geheel in lijn met de nieuwste en beste didactische principes.

Burgerschap Compact in Studiereader

Burgerschap Compact in Studiereader: onze allernieuwste online aanwinst. In uitvoering dan. Vanaf het schooljaar 2021-2022 kunnen studenten met weinig contacturen werken met deze overzichtelijke, actuele online mbo-methode burgerschap. Heel fijn, omdat ze hiermee in korte tijd aan alle burgerschapseisen kunnen voldoen. Studenten leren kritisch te kijken naar de maatschappij aan de hand van vier dimensies:

  • de dimensie vitaal burgerschap
  • de politiek-juridische dimensie
  • de economische dimensie
  • de sociaal-maatschappelijke dimensie

Uitdagende opdrachten brengen de beknopte theorie tot leven. Jij kunt daar nog een online handje bij helpen, door direct feedback te geven.

Focus in Studiereader

De loopbaankeuze, een van de lastigste keuzes voor studenten. Zeker wanneer ze vooral online contact hebben met hun begeleider of mentor. Om ze ook dan te kunnen ondersteunen met hun loopbaanoriëntatie, maken wij onze online mbo-methode Focus in Studiereader beschikbaar. Uiterlijk vanaf schooljaar 2021-2022 kunnen je studenten werken met deze uitgebreide loopbaanmethode. Ze ontwikkelen loopbaancompetenties die relevant zijn én blijven in een veranderende arbeidsmarkt. Dat doen ze zelfstandig, maar ook samen. Want vooral samen krijg je nieuwe inzichten. Lopen ze vast? Dan kan jij snel online inspringen.

Duits Compact in Studiereader

Goed nieuws! Onze afdeling Duits krijgt gezinsuitbreiding. Vanaf het schooljaar 2021-2022 is Duits Compact in Studiereader namelijk beschikbaar voor jou en je studenten. Dit efficiënte online broertje van de leerwerkboeken Klasse! is ideaal voor studenten die weinig contacturen hebben. Een compacte, online generieke mbo-methode Duits voor de mbo-niveaus 2, 3 en 4, maar ook bij uitstek inzetbaar als keuzedeel Duits A1, A2 of B1. Met Duits Compact in Studiereader maak je studenten van alle niveaus in korte tijd nog taalvaardiger.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de online mbo-methodes in Studiereader.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten of loop je vast? Bij ons kun je terecht met al je vragen. Zodat je snel weer door kunt gaan met wat je het liefst doet: lesgeven.

Bel direct
Logo Uitgeverij Deviant
Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA, Amersfoort
033 - 46 50 831
studiereader@uitgeverij-deviant.nl