Op afstand de beste in online onderwijs

In ontwikkeling: nieuwe online methode rekenen

Bij Uitgeverij Deviant werken we altijd aan de verbetering van ons lesmateriaal en daardoor ook het onderwijs. We doen er alles aan om jou, de bevlogen docent, zo goed mogelijk te helpen bij het geven van je online lessen. Daarom werken we op dit moment hard aan nieuwe online methodes.

Startrekenen MBO in Studiereader | Nieuwe rekeneisen

Vanaf het schooljaar 2022-2023 gelden nieuwe rekeneisen voor alle eerstejaars mbo-studenten in niveau 2, 3 en 4. Voor ons een mooie gelegenheid om een volledig nieuwe mbo-methode rekenen te ontwikkelen die helemaal voldoet aan die eisen. Het resultaat: de splinternieuwe online rekenmethode Startrekenen MBO in Studiereader. Onze kersverse rekenmethode is opgebouwd uit vier aansprekende thema’s waarbinnen studenten functionele en praktijkgerichte opdrachten maken. Geheel in lijn met de nieuwste en beste didactische principes.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de online mbo-methodes in Studiereader.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten of loop je vast? Bij ons kun je terecht met al je vragen. Zodat je snel weer door kunt gaan met wat je het liefst doet: lesgeven.

Bel direct
Logo Uitgeverij Deviant
Uitgeverij Deviant bv
Zuidsingel 13
3811 HA, Amersfoort
033 - 46 50 831
studiereader@uitgeverij-deviant.nl